Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
שושני בצק עלים וגבינות – לה פמיליה דה לה מוצרלה – גד hi88 789bet 1xbet 1xbet plinko Tigrinho Interwin

שושני בצק עלים וגבינות

מתכון של לימור תירוש

מצרכים

תבנית (קפיצית או רגילה) בקוטר 26 ס”מ 

1 חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה מופשר לילה במקרר

1 קופסה (250 גרם) בולגרית מסורתית 16% מפוררת דק

200 גרם מוצרלה מגוררת 22%

1 גביע (200 גרם) גבינה במרקם שמנת 5% ניו יורק

2 ביצים גדולות (L) טרופות

קורט מלח

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את חומרי המלית ושומרים בקירור עד השימוש.
  3. חוצים את הבצק ומעבירים מחצית למשטח מקומח. את המחצית הנוספת מחזירים למקרר. מקמחים את שני צידי הבצק ומרדדים מעט. קורצים עיגולים בעזרת כוס/קורצן בקוטר 9-8 ס”מ. מסדרים את העיגולים בצלחת גדולה, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  4. מרדדים את מחצית הבצק הנותרת וקורצים גם ממנה עיגולים.
  5. מניחים על כל עיגול בצק כפית מהמלית ואוספים את השוליים תוך כדי צביטות כך שתתקבל צורת פרח. מסדרים את השושנים בצפיפות בתבנית כשהפתח כלפי מעלה.
  6. אופים כ-45 דקות עד שהבצק מזהיב יפה. מגישים חם.

השלימו את הארוחה עם