Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
פוגצטה מוצרלה – לה פמיליה דה לה מוצרלה – גד hi88 789bet 1xbet 1xbet plinko Tigrinho Interwin

פוגצטה מוצרלה

מתכון של שי לי ליפא

מצרכים לפוגצטה בקוטר 30 ס”מ:

לבצק:

1 כף (10 גרם) שמרים טריים מפוררים

‏1 כף סוכר

‏3/4 כוס (180 מ”ל) מים מינרליים או מסוננים פושרים

‏2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל

‏2 כפות שמן זית

‏1 כפית שטוחה מלח

למלית:

‏1 שקית (300 גרם) מוצרלה מגוררת 22%

‏8 פילטים של אנשובי בשמן זית (לא חובה)

טופינג:

‏2 כפות שמן זית

‏1 בצל בינוני חצוי ופרוס בעובי 1/2 ס”מ

‏1/2 כפית אורגנו מיובש

מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: שמים שמרים וסוכר בקערת מיקסר, ממיסים במים חמימים ומשהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
  2. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עם וו לישה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. טופינג: מחממים מחבת עם שמן זית על להבה בינונית ומאדים בצל כ-5 דקות עד שהוא רך. מצננים היטב.
  5. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מרכיבים את הפוגצטה ואופים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס”מ ועובי 3-2 מ”מ.
  7. מניחים עיגול בצק אחד בתבנית, מפזרים עליו מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני, מפזרים את הבצל המטוגן, אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל.
  8. אופים 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה. חותכים למשולשים ומגישים מייד.

השלימו את הארוחה עם