Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
פסטה קבלת שבת – לה פמיליה דה לה מוצרלה – גד hi88 789bet 1xbet 1xbet plinko Tigrinho Interwin

פסטה קבלת שבת

מתכון של שי לי ליפא

מצרכים

מחבת בקוטר 30 ס”מ

1/2 חבילה (250 גרם) ספגטי עבים (עדיף מקרוני) מבושלים, קרים

‏2 ביצים

‏1/2 קופסה (120 גרם) גבינת פטה כבשים 20% מפוררת גס

‏100 גרם גבינת קאשקבלו 26% או מוצרלה 22% מגוררת גס

‏1 גביע (200 מל) שמנת חמוצה

‏10 זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים לרבעים

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  3. משטחים את התערובת במחבת עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור.
  4. אופים בתנור החם 45-40 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב. מגישים מייד.

 

השלימו את הארוחה עם