Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Undefined index: _upl in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-content/themes/hello-elementor/header.php on line 5

לביבות תירס ומוצרלה

מתכון של שי לי ליפא

מצרכים לכ-16 לביבות:

‏3 כוסות גרגרי תירס קפואים
‏2 ביצים
‏1/2 כוס פירורי לחם
‏11/2 כוסות מוצרלה מגוררת 22%
1/3 כוס עירית קצוצה גס (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס

לטיגון:
שמן זית

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מי מלח בסיר בינוני וחולטים גרגרי תירס כ-3 דקות עד שהם רכים.
    מעבירים למסננת ומצננים כ-15 דקות.
  2. מעבירים מחצית מכמות התירס החלוט למעבד מזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים) ומרסקים. מעבירים את התירס המרוסק לקערה. מוסיפים את הגרגרים השלמים, ביצים, פירורי לחם ומוצרלה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  3. מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. יוצרים לביבות פחוסות בקוטר
    ‏6 ס”מ.
  4. מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית ויוצקים שמן זית בגובה 1/2 ס”מ. מטגנים את הלביבות בכמה מחזורים 3-2 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חמים או בטמפ’ החדר.
  5. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות או כדקה במיקרוגל.

השלימו את הארוחה עם


Notice: Undefined index: _upl in /var/www/vhosts/mozzarella.gad-dairy.co.il/httpdocs/wp-content/themes/hello-elementor/footer.php on line 5