מצרכים ל-12 פיצות בקוטר 6 ס”מ (בתבנית מאפינס):
6 טורטיות
שמן לשימון
למלית:
1 קופסה מוצרלה בייבי 18%
100 גרם מוצרלה מגורדת 22%
50 גרם גרנה פדנו מגורדת 29%
100 גרם קאשקבל 26% מגוררת
2/3 כוס זיתי קלמטה מגולענים
12 עגבניות שרי אדומות חצויות
12 עגבניות שרי צהובות חצויות
2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
1/2 בצל חצוי ופרוס דק
עלים קצוצים מ-3 גבעולי בזיליקום
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מחממים מחבת יבשה וקולים טורטיות כחצי דקה מכל צד (זה יעניק להן גמישות).
- קורצים מכל טורטייה 2 עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומברישים בשמן משני הצדדים
- מרפדים את תבנית המאפינס בעיגולי הטורטיות המשומנים.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המלית
- ממלאים כל טורטייה ב-2 כפות מלית – משתדלים שהן יכילו את כל מרכיבי הסלט בצורה מאוזנת.
- אופים כ-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים והגבינות נמסות. מצננים מעט, מחלצים מהתבנית ומגישים.